SERGELS BILSERVICE

Ny webbplats & bokningssystem genom Aspio.io

🚗💨 Nya Sergels Bilservice-webbplatsen är nu live! Vi är stolta över att meddela att vi samarbetar med Aspio för att ge våra kunder en smidigare och mer bekväm bokningsupplevelse. Nu kan du enkelt boka tid för biltvätt, däckbyte och service direkt via vår webbplats. Låt oss berätta mer om hur det fungerar och vilka fördelar det innebär för dig som kund.

🌐 Genom vår nya webbplats kan du boka tid för våra tjänster när som helst, var som helst. Genom några enkla klick kan du välja den service du behöver och välja en tid som passar dig bäst. Inga fler telefonsamtal eller väntetider i telefonkö! Vi har strävat efter att göra bokningsprocessen så enkel och användarvänlig som möjligt, så att du kan spara tid och energi.

📅 Tack vare det användarvänliga bokningssystemet från Aspio kan du nu enkelt se tillgängliga tider för biltvätt, däckbyte och service. Du kan bläddra genom tillgängliga datum och välja en tid som passar dig bäst. Systemet visar dig också en uppskattad tidsåtgång för varje tjänst, så att du kan planera din dag mer effektivt.

💡 En av de stora fördelarna med Aspios bokningssystem är flexibiliteten. Du kan enkelt ändra eller avboka din bokning om något oförutsett skulle inträffa. Allt du behöver göra är att logga in på vår webbplats och hantera dina bokningar. Detta ger dig större kontroll över ditt schema och gör det enklare att anpassa bokningar efter dina behov.

📧 Dessutom skickar vårt bokningssystem automatiskt en bekräftelse via SMS och e-post när du har genomfört din bokning. Du behöver inte längre undra om din tid är bokad eller inte. Med bara ett klick får du all nödvändig information bekräftad och tillgänglig för dig.

🤝 På Sergels Bilservice strävar vi alltid efter att erbjuda bästa möjliga kundservice. Genom att samarbeta med Aspio och lansera vår nya webbplats och bokningssystem har vi tagit ett stort steg mot att göra bokningsprocessen smidigare och mer bekväm för dig. Besök vår webbplats idag och upptäck hur enkelt det kan vara att boka tid för biltvätt, däckbyte och service.

🚙💨 Vi ser fram emot att ta hand om din bil och göra servicen till en smidig och trevlig upplevelse för dig!